Centre

Galeria de fotos de les instal·lacions de l’escoleta Little Rainbow a Palma de Mallorca

Aula 0 a 1 año: Baby classAula 0 a 1 any: Baby class

L’aula Baby Class és un espai acollidor on perseguim que s’aconsegueixin els diferents objectius inclosos a la nostra programació, acompanyant en tot moment els nadons en la seva adaptació a la rutina per cobrir les seves necessitats.

Oferim al nadó un clima de seguretat i afecte que estimuli un desenvolupament emocional equilibrat. Considerem primordial en aquesta etapa estimular els sentits corporals: olfacte, vista, oïda, tacte i gust, mitjançant activitats de manipulació i experimentació. També creiem molt important que, mentre progressivament viuen sensacions al propi cos, expressin les seves emocions i necessitats. Sempre busquem motivar-los, perquè interactuïn cada cop més en jocs amb l’educadora i participin en activitats sensoriomotrius.

Aula 1 a 2 anys: Little Kids Class

El nostre espai d’1 a 2 anys és una aula amb elements propicis per a l’estimulació cognitiva i sensorimotriu. L’educadora presenta diferents espais i materials que busquen dur a terme diferents activitats a la rutina diària. Oferim estímuls perquè sigui atractiu observar i explorar de manera activa l’entorn, generant interpretacions sobre les diverses situacions i així motivar els alumnes a aprendre per ells mateixos.

En aquesta etapa, és molt important propiciar escenaris per realitzar, de manera cada cop més autònoma, activitats habituals i tasques senzilles. D’aquesta manera, els nens aprendran a resoldre problemes de la vida quotidiana, augmentant el sentiment d’autoconfiança i la capacitat d’iniciativa.

Aula 2 a 3 anys: Kids Class

L’aula per als més grans és un lloc ampli i lluminós on, mitjançant espais creats per l’educadora, duem a terme les diferents activitats de la rutina.

Fomentem mitjançant l’estimulació activa diària que els alumnes puguin expressar emocions, sentiments, desitjos i idees mitjançant la llengua oral. També perseguim que puguin comprendre les intencions i els missatges d’altres nens i adults, adoptant una actitud positiva i comunicant els seus propis interessos. Volem que, mitjançant la interacció amb iguals i educadores, els alumnes formin una imatge positiva i ajustada de si mateix, i que ho aconsegueixin descobrint-ne les característiques i possibilitats personals.

Pati i hort

Tenim la sort de comptar al centre de Palma, amb un ampli espai exterior de 200 metres quadrats, on gaudir de l’aire lliure durant tot l’any i viure infinitat d’experiències enriquidores per a l’etapa infantil.

Al nostre pati, que compta amb hort, jocs de fusta, pista d’equilibri… els nens podran conèixer i valorar els components bàsics del medi natural.

Volem que els nostres alumnes coneguin els canvis i transformacions que es donen en el temps, alhora que descobreixen per ells mateixos el cultiu de les fruites i verdures que mengen cada dia. I tot això ho portaran a terme mentre desenvolupen, guiats per les educadores, actituds de cura, respecte i responsabilitat en la conservació del seu entorn i del medi ambient.

 

Vine a conèixer la nostra escoleta amb un gran pati i hort a Palma!

Aula de psicomotricitat

El nostre lluminós espai polivalent de 40 metres quadrats està equipat amb material divers, destacant els elements de psicomotricitat. Els exercicis de psicomotricitat són una manera ideal per als nens de zero a 3 anys d’observar i explorar l’entorn, enfrontar-se a situacions de conflicte i superar les pors i les limitacions.

També desenvolupen la iniciativa pròpia i el joc en grup i fomenten la creativitat, la concentració i la relaxació. Per tot això, oferim aquest espai amb material específic per al desenvolupament de l’etapa infantil en un ambient segur i adaptat a les vostres necessitats.

A Little Rainbow Centre Infantil creiem en la gran importància de la psicomotricitat.

Realitza ara una visita virtual

Benvinguts a Little Rainbow, un centre infantil trilingüe on sabem que l’etapa de 0 a 3 anys correspon a les bases del desenvolupament motor, cognitiu, emocional i social. Explora les nostres aules temàtiques i el nostre centre d´educació infantil.

×